Ezért nem lesz Will Smith A függetlenség napja folytatásában

2015. december 15. 11:51

Jön A függetlenség napja folytatása: egy teljes honlap meséli el az emberiség történetét az idegenek 1996-os támadása óta. Will Smith karaktere például egy idegen űrhajó tesztelése közben halt hősi halált, az ikonikus épületeket újjáépítették, az emberiség pedig összefogott és fegyverkezni kezdett az idegenek ellen.

2015. december 15. 11:51

Honlap meséli el A függetlenség napja világának 1996 óta eltelt húsz évét. A világ vezetői összefogtak és megalapították a Földi Védelmi Erőt (EDF); újjáépültek a megsemmisített városok – kivéve a mementóként meghagyott, füstölgő Las Vegast; hosszú évek alatt sikerült megtörni a túlélő idegenek ellenállását Kongóban; a Holdon pedig bázis létesült, hogy többé ne érje meglepetésként a Földet egy támadás.

Az is kiderül, miért hiányzik az új filmből Will Smith: az általa alakított Hiller kapitány immár ezredesi rangban tesztelte az idegen és a földi technológia keresztezésével létrehozott hibrid vadászgépet, mikor az ismeretlen okokból megsemmisült. A Jeff Goldblum által alakított David Levinson viszont visszatér: ő lett az EDF vezetője. Az 1996-os film folytatása jövő év nyarán debütál majd a mozikban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!