Most megnézheti, milyen viszkozitású egy jó aszú

2015. október 02. 10:36

Illatokat és ízeket direktben nem tudunk közvetíteni az interneten, cserébe viszont megmutatjuk, hogyan viselkedik a pohárban a Disznókő frissen bemutatott 2011-es Kapi-aszúja. Figyelmes olvasóink szerzőnk, Jenei Balázs boros noteszét is felfedezhetik a képsorok között.

2015. október 02. 10:36
Bukovics Martin

Hogy a bor milyen, azt Jenei Balázs cikkében elolvashatja a Mandineren.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Energetikus
2015. október 02. 22:10
... de meginnék egy pohár ilyen viszkozitású jó aszút ...
atila68
2015. október 02. 17:26
Indexesedik (444 Cink etc.etc.) a mandiner.hu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!