Még két kép a Trafóban debütáló Dar Winners-ről

2015. október 08. 09:35

Az MTI fotósa a csütörtök este Trafóban debütáló Dar Winners c. táncelőadás főpróbáján járt, és két izgalmas képet is hozott. Nekünk az említett Lem-, Sztrugackij- és Bradbury-hatások helyett sokkal inkább William Gibson és Philip K. Dick jut eszünkbe a látványról.

2015. október 08. 09:35

Mint már beszámoltunk róla, a klónok titkos életét táncolja el a Lábán-díjas Arany Virág és Hadi Júlia párosa új előadásukban, a Dar Winnersben. Egy belga videóművésszel és egy francia-lengyel hangszobrásszal kiegészült produkciót a Marsbéli krónikák, a Stalker és a Solaris inspirálta. Premier a Trafóban csütörtök és péntek este.

Most azért írunk róla megint, mert az MTI fotósa a főpróbán járt, és két elég jól kinéző képet hozott róla, mutatjuk:

Viszont ez alapján sokkal inkább egy Gibson-féle cyberpunk-világ, vagy valami Philip K. Dick-féle, Blade Runner-es agyrém ugrott be, mint a Marsbéli krónikák, a Solaris vagy a Stalker.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!