Ő az igazi Aquaman – egy búvár elképesztő rekordot döntött a víz alatt, mutatjuk, mennyi ideig tartotta vissza a lélegzetét

„Ez egy nagyon haladó mutatvány, évek profi edzését igényli, és nem szabad megfelelő felügyelet nélkül próbálkozni.”

Az Anyukám Mondta Étterem töltötte fel a videót, amiben a világ egyik legjobb olívaolajához szükséges olívabogyót szüretelik Spanyolországban.
„A világ egyik legjobb olíva olajával dolgozunk. MASIA EL ALTET. A szüretről egy kis videó” – írta a Facebookján az encsi Anyukám Mondta Étterem. A rövid videóból kiderül, hogy az olívabogyót rázógépekkel szedik le a fákról.
A Masia el Altet egy Spanyolországban, Valencia régióban található olívatermelő. A szüretet az érettség zsendülés előtti időszakában végzik, mivel ekkor rendelkezik a leggazdagabb íz és a aromaanyaggal a bogyó. A szüretet a lehető legrövidebb idő alatt igyekeznek elvégezni, hogy azonos minőségű legyen a termés.