Így szüretelik az olívát Spanyolországban

2015. október 30. 18:19

Az Anyukám Mondta Étterem töltötte fel a videót, amiben a világ egyik legjobb olívaolajához szükséges olívabogyót szüretelik Spanyolországban.

2015. október 30. 18:19

„A világ egyik legjobb olíva olajával dolgozunk. MASIA EL ALTET. A szüretről egy kis videó” – írta a Facebookján az encsi Anyukám Mondta Étterem. A rövid videóból kiderül, hogy az olívabogyót rázógépekkel szedik le a fákról.

A Masia el Altet egy Spanyolországban, Valencia régióban található olívatermelő. A szüretet az érettség zsendülés előtti időszakában végzik, mivel ekkor rendelkezik a leggazdagabb íz és a aromaanyaggal a bogyó. A szüretet a lehető legrövidebb idő alatt igyekeznek elvégezni, hogy azonos minőségű legyen a termés.

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grün
2015. november 01. 11:34
az oliva finom, miért ne ehetnénk...?
afterall33
2015. október 31. 16:42
Nem ártana valami rázógép, amelyik a gazemberekből a lóvét rázza ki.
Akitlosz
2015. október 30. 19:32
Na végre nem csak a bor lobbi szerepel itt a Mandineren!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!