Színházmarketingről konferenciáznak a Magyar Színházban

2015. szeptember 14. 12:18

A színházi szakma képviselői, igazgatók, művészek és marketing szakemberek vesznek részt a Színházat vegyenek! címmel a Pesti Magyar Színházban megszervezett II. Színházmarketing konferencián hétfőn.

2015. szeptember 14. 12:18

A hétfői II. Színházmarketing konferencián olyan kérdésekre keresik a választ, minthogy kik járnak ma Magyarországon színházba, milyen a színházi marketing itthon és külföldön, milyen a jó plakát, hogyan építhető fel egy új brand.

 
Zalán János, a színház igazgatója megnyitójában arról beszélt, hogy a konferencián olyan kifejezésekről, eszközökről, van szó, amelyeket más területeken már alkalmaznak, de a kulturális területen még kevésbé. Kiemelte: a színház szeretne otthont adni a jövőben is hasonló rendezvényeknek, amelyek hosszú távon teret biztosíthat annak, hogy szakemberek a közös témákról érdemben beszéljenek. A konferencián előadást tart Hidvégi Áron, a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója, Alex Bayley, a Londoni Nemzeti Színház marketing igazgatója és Orlai Tibor, az Orlai Produkciós Iroda igazgatója, emellett kerekasztal-beszélgetéseket is tartanak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!