Filmes díjeső hullik a magyar könyvpromóra

2015. szeptember 03. 10:19

Eddig nyolc elismerést gyűjtött be a Wonderland Project. Angyalosy Eszter és Baranyai Ákos összművészeti kezdeményezése az irodalom, a zene, a film, a képzőművészet és az iparművészet nyelvén igyekszik kibeszélni a gyerekkor és a felnőttkor közötti átmenetiséggel járó stresszt.

2015. szeptember 03. 10:19

A kulturális antropológus és könyvszerkesztő Angyalosy Eszter és az Irie Maffia DJ-je, Baranyai Ákos Wonderland című regényének promóciójára épült fel a Wonderland Projekt. Az összművészeti kezdeményezésben az irodalom, a zene, a film, a képzőművészet és az iparművészet nyelvén igyekszik kibeszélni a gyerekkor és a felnőttkor közötti átmenetiséggel járó stresszt – vallják az alkotók.

 
A Wonderland cselekménye a 2000-es évek magyar underground zenei világában játszódik. A regény főszereplője egy zenekar, az ő legnagyobb slágerük címe pedig a What Do You Really Wanna Say. Ezt a fiktív slágert írta meg a dal kedvéért összeállt Wonderland zenekar (Baranyai Ákos mellett Horváth Gergely Ambrus és Szekér Ádám). A klipet Angyalosy Eszter és Szőke Dániel rendezte, feltűnik benne Horváth Kristóf Színész Bob, országos slam poetry-bajnok és színész (Viktória – A Zürichi expressz), Pion István költő-slammer (Saul fia), Szlávy Eszter rúdtánc Európa- és világbajnok, valamint Busa Pista, az Irie Maffia MC-je.
 
Több díj kihírdetésére még várni kell, de a Kreatív összegyűtötte, hogy a könyvhöz készült videoklip eddig milyen sikereket ért el:
 
Short of the Month – Nominee for Best Music Video
The Monthly Film Festival – Official Selection
12 Months Film Festival – Best Music Video
12 Months Film Festival – Nominee for Audience Award
Los Angeles CineFest – Official Selection
The Online Film Festival – Official Selection
Guam International Film Festival – Nominee for Best Music Video
Visioni Corte – Nominee for Best Music Video

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!