Így égett porrá a csallóközi magyar műemlék (VIDEÓ)
Hatalmas lángokkal égett a nagymegyeri hengermalom.
Tanácstalanul áll a boros polc előtt, és fogalma sincs, mit vegyen? Fröccsöt inna, de fél a túl olcsó boroktól? Ül egy étteremben, de halvány dunsztja sincs, mi passzol az ételhez? A Tizenhárom és fél legújabb részében Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely borvásárlási tippeket ad.
A legjobb ár-érték arányú vörösborok Szekszárdról, a legjobb ár-érték arányú fehérborok a Balaton környékéről jönnek, hangzik el a műsorban. Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely elmondja azt is, mire figyeljünk borszaküzletben, étteremben, borbárban, miért jó közvetlenül a termelőtől vásárolni a bort, valamint hogy egyáltalán nem biztos, hogy a drágább bor egyúttal jobb is, ahogyan az sem, hogy a külföldi borok rosszak.