Milyen a jó tablettás bor?

2015. március 10. 10:04

Víz, vodka, kristálycukor, tanninpor, almasav, borkősav, teaízesítő, karamell, tartósítószer, 2 deci bor: a Tizenhárom és fél stábja házilag próbált bort készíteni, ezzel is utánajárva a tablettás bor legendájának.

2015. március 10. 10:04

 

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2015. március 10. 22:38
idd meg nekem nem kell
Akitlosz
2015. március 10. 22:38
A jó, a tablettás és a bor egymást kizáró fogalmak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!