Így égett porrá a csallóközi magyar műemlék (VIDEÓ)
Hatalmas lángokkal égett a nagymegyeri hengermalom.
Prácser Hajnalka a mádi Becsek-dűlőbe vitte furmintnézőbe Joe Roberts borbloggert, aki az Erzsébet Pince borait kóstolta meg a Furmint USA videósorozatában.
Joe Roberts a Furmint USA videósorozatának ötödik részében a tokaji Erzsébet Pincéhez látogatott el, ahol a rendszerváltást követő egyik első tokaji családi pincészetként a mai napig minden tevékenységet saját kezében tart a család: a szőlőterületeket Prácser Miklós gondozza, a borokat a fia, ifj. Prácser Miklós készíti, a kereskedelmi ügyeket Prácser Hajnalka intézi, a borok házasítását pedig a férje, Ronn Wiegand.
Egy birtokfurmintot és egy Király-dűlőből származó bort kóstoltak, utóbbihoz Ronn Wiegand, aki egyébként Master of Wine is, mindig a legjobb hordók tartalmát választja ki.