Így égett porrá a csallóközi magyar műemlék (VIDEÓ)
Hatalmas lángokkal égett a nagymegyeri hengermalom.
Dúzsi Tamás és fia együtt meséltek a családi borászatról, a borkultúra fiatalkori elsajátításának fontosságáról, valamint kiderült az is, milyen fröccsöt iszik legszívesebben a 2014-es év borásza.
Dúzsi Tamás és fia, ifjabb Dúzsi Tamás a borkészítés szépségéről és a családi borászatról mesélt. Az év borásza díjjal jutalmazott Dúzsi mesélt a rozé borok közti különbségről, és hogy sokan a rozét csak egy könnyed nyári bornak gondolják, pedig akár komoly fogások mellé is társítható.
A két borász beszélt arról is, hogy a borkultúrát, a borok szeretetét már fiatal korban meg kell tanulnia az embereknek, mert így később is sokkal mértékletesebben fognak majd bort fogyasztani, és nem kell majd senki elől elrejteni az italt. Dúzsiék elmondták: Franciaországban a bor az étkezés része, akár az egyetemi menzán is csapolhatnak a diákok maguknak egy pohárral, de senki nem néz rossz szemmel otthon, ha a 14 éves gyerek kap egy deci bort.
Idősebb Dúzsi Tamás azt is elárulta, hogy bár nincs a sör ellenére, nyáron szereti a jó rozé fröccsöt, abból is a sportfröccsöt részesíti előnyben, ami 1 deci bort, és 4 deci vizet jelent.