Nem kell 55 fokosnak lennie egy jó pálinkának

2014. július 13. 14:07

Végzett a Corvinus Egyetem első pálinkamester-évfolyama, számolt be a hírről az ATV. A pálinkamesterek szerint a magyar gyümölcsből készülő pálinkák 40 fokosan is élvezhetőek, nem igaz, hogy az 55 fokos az igazi.

2014. július 13. 14:07

Csaknem százan végezték el a Corvinus Egyetem első pálinkamester képzését. A frissen végzett szakemberek komplex képzést kaptak a gyümölcstermesztéstől, a jogi ismeretekig, számol be az ATV híradója. A képzés felelőse szerint a házi pálinkafőzés is jót tett az ágazatnak. Bár a kormány egyik első lépéseként tette adómentessé az otthoni pálinkafőzést, mondván ez a magyar kultúra része, az ünnepségen senki nem vett részt kormányzati részről.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2014. szeptember 08. 11:20
kevered az aromásított kommersz vodkákkal. ez itt egy másik műfaj. meg semmi sem fekete vagy fehér.
Ursa Maior
2014. július 14. 15:42
Ha hallgattál volna..
Ultima Ratio
2014. július 14. 15:42
Hülyeséget beszélsz. Ne magadból indulj ki. http://a.te.ervelesi.hibad.hu/anekdotikus-bizonyitas
indiáner
2014. július 14. 13:14
Hígul a szakma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!