Megjött a Mikulás, jó hírrel a puttonyában: minden sofőrt érint
A változások szombaton lépnek érvénybe.
A Wall Street Journal borszakértője az idei húsvéti ünnepekre valami mással készül, mint szokott: a Royal Tokaji ötputtonyos aszúját ajánlja a világ borfogyasztóinak ünnepi asztalára.
Will Lyons, a Wall Street Journal borszakértője az idei húsvéti ünnepeket tokaji aszúval ünnepli. Lyons szerint elképzelhető, hogy valakinek az édes bor furcsán hangozhat, de a jól behűtött aszú késő délután a teraszon tökéletes alternatívája lehet a húsvéti csokitojásnak. A borszakértő már a bor mély színét is nagyon vonzónak találja, ahogy az illatát is, amiben sárgabarackot, mézet, narancshéjat, és különböző fűszereket érzett. Lyons Tokaj világában a savakat szereti, ami kiegyensúlyozza a bor édességét.