Tállya bemutatkozik

2014. március 14. 20:29

Sárospatakon mutatkozott be Tállya a település boraival. A helyi borászegyesület elnöke, Kovács Zoltán a külföldi tapasztalatok fontosságára hívta fel a figyelmet, amik egy patthelyzet esetén sokat lendíthetnek egy borász gondolkodásán, felfogásán.

2014. március 14. 20:29

A tállyai Történelmi Borút Egyesület tagjainak bemutatkozásával folytatódott a Kalandozások a Tokaj-hegyaljai borvidéken című sorozat a sárospataki Művelődés Házában. A tagok beszéltek a minőséget, a történelmi hagyományok megújítását célzó terveikről és arról is, hogy sikeres nemzetközi példák alapján igyekeznek tovább öregbíteni a tokaji borok hírnevét. A tállyai bortermelők között bemutatkozott Hollókői Mihály is, aki az év bortermelője címet kapta meg a borvidéken, 2004-ben. Hollókői szerint időszerű volt, hogy a borvidékre az állam kiemelt figyelmet szenteljen. A rendezvényen a Hollókői pincén kívül a Homoky Pincészet és a Vineum Borház is bemutatkozott a sárospataki közönségnek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!