Északon már lázadnak a VAR ellen: a klubok megszüntetnék – itthon újabb sportágban vezetik be

Norvégiában komoly ellenállásba ütközik a technológia használata.

Balassa István és Szilágyi László két percben összefoglalta, hogyan kóstoltunk a 2014-es Furmint Februáron a Vajdahunyadvárában.
Az ötödik alkalommal megrendezett Nagy Furmint Február kóstolón szokásukhoz híven együtt kóstoltatott a Balassa Bor és a Gizella Pince két borásza, Balassa István és Szilágyi László. Balassa a 2012-es Betsek furmintját, míg Szilágyi a 2012-es Szil-völgy furmintját hozta el megmutatni. A két pincészetnél a nagy érdeklődésnek köszönhetően már a zárás előtt órákkal elfogyott a két bor.
Egy lapunknak nyilatkozó közösségimédia-szakember szerint „fényes bizonyíték a videó arra, hogy a tokaji borászok nem csupán szőlészeti és pincészeti témákban nyúlnak bátran az innováció és a technológiai fejlődés gyümölcseihez”. A szakember hozzátette: „ma, a közösségi média és a Facebook mint vezető »social media« platform korában az ilyesmi akár lépéselőnyt is jelenthet, hiszen aki korán kel, aranyat lel”.