Egy tökéletes nap Bécsben

2013. november 07. 10:08

A bécsiek újabb remek reklámkampánnyal rukkoltak elő. Barangold be a várost, nézd meg, milyen lehet egy tökéletes nap. Legyél Bécs szakértője!

2013. november 07. 10:08

A myperfectday vienna oldalon az osztrákok azt szeretnék bemutatni, hogy Bécsnek mennyi arca van, és hányféleképpen lehet az osztrák fővárosban egy tökéletes napot összeállítani. Ehhez hat ember kalauzol minket végig Bécsen, akik megmutatják, hogyan néz ki az ő tökéletes napjuk. A házigazdák között van diák Valenciából, zenész, újságíró, fotós, művész és vállalkozó. Az interaktív videó kalauzban a házigazdák akár találkozhatnak is egymással, így könnyen programot is válthatunk napközben, ha úgy tartja kedvünk. A videók főként német nyelvűek, de mindegyikhez van magyar felirat.

A kalauzban a nekünk tetsző dolgokat le is fotózhatjuk, de a város bizonyos pontjain panorámaképekkel is találkozhatunk. Ezek egyike a „Baumkreis am Himmel”-nél található, ami egy faegyüttes a város nyugati részén, a dombokon. Innen tekinthetünk le a városra, a szőlőtőkék mellől, de akár éjszaka is megnézhetjük a várost egy-egy képen. Az interaktív kalauzzal akár szakértőkké is válhatunk Bécsből. Egy újabb remekül összerakott kampány az osztrákoktól a világ egyik legélhetőbb város a világon. Budapest csak az 50. az élhetőségi listán.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!