„Eszemben sincs felbosszantani a magyar szurkolókat” – ezt várja a Fradi edzője az ír–magyar meccstől

Az írek legendája már annak is örülne, ha egyik játékosa sem sérülne le.

Kovács Antal sommelier Varga Norberttel, az Onyx étterem sommelier-jével beszélgetett a 2013-as sommelier Európa-bajnokságról.
A beszélgetésből kiderült, hogy a verseny korábban két fordulóból állt, ma már azonban három körben derül ki, ki Európa legjobb sommelier-je. Az első fordulóban négy feladatot kellett teljesíteni a versenyzőknek. Elsőként egy tesztet kellett kitölteni, majd két bort részletesen leírni, valamint három párlatot felismerni, végül egy vörösbort négy perc alatt dekantálni. A legjobb tíz versenyző ezután jutott a középdöntőbe, akiknek gyakorlati feladatokat kellett teljesíteni. Majd a legjobbak egy színpadon mutatták be a tudásukat.