A Disznókőnek eddig mindene megvolt, ami kellett: kitűnő szakembergárda, nagyszerű borász, remek borok és gyönyörű környezet. Egy dologgal azonban ezidáig adós maradt a birtok, ez pedig a szép és használható honlap. Most megcsinálták.
Sajnos még a web.archive.org segítségével sem tudjuk megmutatni, milyen volt a 37-es út melletti mezőzombori borászat korábbi honlapja, így el kell nekünk hinniük, hogy a mostani sokkal szebb, mint a korábbi. A megjelenésen kívül a borászat csapata természetesen a tartalomra is odafigyelt: a birtok gyakorlatilag összes bora megtalálható a honlapon borleírásokkal együtt, de szó van a szüretről, a borkészítésről, Tokaj-Hegyalja adottságairól és világhírű természetes édes boráról, az aszúról is. Mindez sajnos csak angolul, magyarul még nem. És persze van egy remek tabló a Disznókő munkatársairól is:
Az egyik legizgalmasabb és leghiánypótlóbb azonban az, ahogyan leírják és illusztrálják, mik az aszúkészítés lépései. Régen láttunk ilyen szép képeket.