CeeLo Green helyett Afrojack jön a Soundra

2013. május 28. 10:39

A Gnarls Barkley formáció tagja, CeeLo Green az amerikai Voice tehetségkutató műsor zsűrijének tagja lesz, ezért törölte júliusi fellépéseit. Helyette Nick van de Wall, vagyis Afrojack lép fel a Balaton Soundon.

2013. május 28. 10:39

CeeLo Green lemondta júliusi koncertjeit, köztük a zamárdi Balaton Soundra tervezett fellépését. A fesztiválszervezők felkérésére az egyik legnépszerűbb holland dj, Afrojack ad koncertet helyette. A Gnarls Barkley formáció tagja, CeeLo Green az amerikai Voice tehetségkutató műsor zsűrijének tagja lesz, ezért törölte júliusi fellépéseit és visszautazik az Egyesült Államokba. Így július 12-én Zamárdiban sem tud fellépni – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Helyére a MasterCard Balaton Soundon az egyik legnépszerűbb holland dj, Nick van de Wall, vagyis Afrojack lép fel. Afrojack tavaly már sikerrel játszott Zamárdiban a nulladik napon, és a közlemény szerint idén is sok rajongó kérte őt a fesztivál fellépői közé.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!