Így metszenek Wachauban

2013. március 02. 12:31

Fritz Miesbauer professzor egy jochingi ültetvényen mutatja be, hogyan kell metszeni Lenz Moser leírásai alapján úgy, hogy mind minőségben, mind mennyiségben megfelelő szőlőfürtöt kapjunk. A lényeg, hogy egy tőkén ne maradjon több tizenöt szemnél.

2013. március 02. 12:31

 

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunzoo
2013. március 04. 20:51
Lám lám. Nemrég Jásdi ekézte Lenz Mosert, azok a nyomorult labancok pedig pont hogy az ő tudását használják fel. Jásdinak meg példaképe Wachau. Kissé zavaros ez.
RAMBO
2013. március 03. 23:09
Ez durva. Két félszálvesszőre metsz! Hihetetlen! Ezt csak wachaui osztrákok tudják, egy titkosított technológia. Egyébként 12-15 szemen kb. 28-35 fürt fejlődik, ami 10 dekás fürtnagyságnál kb. 2,8-3,5 kiló szőlő - nyilván fürtválogatás nélkül nem kapunk "minőségben és mennyiségben megfelelő számú fürtöt". OMFG, ki postolta ezt így ide?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!