Koch: Nehéz volt 2012-ben jó rozét készíteni

2013. február 03. 13:22

Koch Csaba a 2012-es kékfrankosból készült rozéjáról beszélt a Borászportálnak. A hajós-bajai borász szerint 2012-ben nehéz volt jó rozékat és jó fehérborokat készíteni, hiszen nagy volt az aszály a nyár végén.

2013. február 03. 13:22

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gumimaci
2013. február 04. 10:23
Meg a cukorrépa sem volt az igazi.
LILÁS
2013. február 04. 09:00
még nehezebb ha a liBajnai nem segít!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!