Burgenland déli része lenne a legegyedibb terroir?

2013. február 24. 11:30

Dél-Burgenland borain lehet a legjobban érezni a talajt és a mineralitást, a régió északi és a csak Blaufränkischlandnak nevezett középső részeinek borai nemzetközibb stílust visznek, mondta az osztrák Flaschendreh bormagazinnak Alfred Weber deutschschützeni bortermelő.

2013. február 24. 11:30

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. március 05. 16:07
Buzik isznak burgenlandit..
USsange
2013. március 05. 16:06
Aki a talajt szeretné érezni a borban, az tegyen bele palackonként egy kávéskanál földet. Én maradok a magyar boroknál, amiben a szőlőt és az alkoholt is lehet érezni. :)
wartog
2013. február 25. 00:53
én imádom a jó borokat, de itt egyszer kóstoltatták meg velem a Veltlinert, de többet ilyemire nem vesznek rá.
wartog
2013. február 24. 19:52
Bocsi, hogy közbeugatok. Vendéglátos vagyok cca. 30 éve, a borokat is népiképp ismerem.Nem szeretnék rosszat mondani kenyéradó gazdáim borairól, biztosan van köztük jó is.De a Somlai Juhfark, vagy Furmint, a Pécsi Cirfandli, a Badacsonyi bármelyik, a Szekszárdi Vida borok, a villányi csodák, szal. nem elég az idő és hely, hohy mindet csak részleteiben is elmeséljem.Elmehet mindenki a p...ba, aki sztárolja a külföldi borokat, különösen az ...inkább nem is mondok semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!