Így szüretelik a Szent István Korona irsaiját

2012. október 21. 11:05

Gépi szüret és reduktív technológia – Laczkó Gábor, a Törley Pezsgőpincészethez tartozó Szent István Korona-borcsalád megalkotója ebben a videóban azt mutatja be, milyen munkák állnak egy palack bor mögött.

2012. október 21. 11:05

 

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
somnifer68
2012. október 22. 12:00
Kategóriájának legjobb bora. Gratula.
vero1_
2012. október 22. 00:24
gáz, hogy szent isván koronája kell egy ipari termék címkéjére. madzsarba így jobban eladható. erről a full gépesített technológiáról mindig az jut eszembe, hogy gyerekkoromban szüreteltem tőkés szőlőben, faputtonnyal, lovaskocsival vittük le a hegyről több fordulóban termést. 4-5 hordóval fért fel, ott helyben csömszöltük. a lovak hátáról szállt a pára, ragadt a kezünk a musttól. satöbbi. egyébként biztosan finom bor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!