Így égett porrá a csallóközi magyar műemlék (VIDEÓ)
Hatalmas lángokkal égett a nagymegyeri hengermalom.
Komoly gondot jelentenek Tokaj-Hegyalján a többnyire az Alföldről érkező szőlőfelvásárlók. Ők többnyire a szokásosnál korábban szedett szőlőt vagy annak mustját viszik el, és készítenek belőle esetenként alacsony minőségű bort vagy pezsgőt.
Rengeteg import bor érkezik Magyarországra, és ezek jóval olcsóbbak, mint mondjuk a tokaji borok. Ezek minősége persze arányos az áraikkal - a gond csak az, hogy több olyan messziről érkezett pincészet is vásárol az ideálisnál korábban szedett szőlőt Tokaj-Hegyaljáról, hogy aztán azt összeházasítva valami mással cuvée-t vagy egy alacsonyabb minőségű tankpezsgőt készítsen belőle. Az erőteljesebb piacvédelemnek eljött az ideje – mondták a borászok a Zemplén TV hírműsorának.