A jó lecsó enyhén csípős, nem úszik a zsírban!

2012. augusztus 29. 12:36

A lecsó nem attól magyaros, hogy 4x100-at úszik a zsírban. Nem attól magyaros, hogy olyan erős, hogy órákig kell keresni az ülőhelyet – osztotta meg jótanácsait Benke Laci bácsi Balatonkenesén, a 8. Országos lecsófesztiválon.

2012. augusztus 29. 12:36

 

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2012. szeptember 02. 18:05
A jó lecsó kimarja a bogrács alját és tocsog a zsírban.2/3 hagyma és 1/3 paprika+paradicsom.A zsírt házi füstölt szalonna adja,a csípősséget zöld csöves paprika.Ha valaki nem szereti a naygon csípőset,üthet rá tojást-egy tányérhoz 1 tojást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!