Sztárok az első tatai utcazene-fesztiválon

2012. július 09. 10:16

Utcazenészek mellett az első Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon július 27. és 29. között fellép Péterfy Bori, az Edda, a Kiscsillag vagy Halász Judit.

2012. július 09. 10:16

Utcazenészek mellett olyan híres fellépők is koncertet adnak az első Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon július 27. és 29. között, mint Péterfy Bori, az Edda, a Kiscsillag vagy Halász Judit. A háromnapos rendezvényen kortárs iparművészek is bemutatkoznak, és a környék legjobb fehérboraiból kínálnak kóstolót. A fesztiválon nyerhetnek is azok a tehetséges utcazenészek, akik egyedi hangvételükkel vagy különleges hangszereikkel le tudják venni a közönséget a lábáról. A muzsikusokra pénzadománnyal szavazhat a hallgatóság a produkciók alatt.

Minden fellépő hazaviheti a koncertje alatt összegyűjtött összeg felét, míg a másik fele egy közös kalapba kerül, amely végül a háromnapos fesztivál győztes utcazenészét illeti meg. Az érdeklődők július 13-ig még jelentkezhetnek az [email protected] e-mail címen egy bemutatkozó Youtube-videolinkkel. A fesztivál ideje alatt az Esterházy-kastélyban fiatal kortárs alkotók munkáiból látható kiállítás, míg a kastély udvarán az antikvitás, a múlt művészete jelenik meg. A tatai hagyományokat követve népi iparművészek, fazekasok, szövők, bőrösök is bemutatják portékáikat, a Tatai Kézművesek Szövetsége pedig kézműves foglalkozásokat tart a családoknak a kastély udvarán.

A Fehér Csillagok programsorozat részeként neszmélyi, móri és etyeki pincészetek legjobb fehérborait kóstolhatják meg a vendégek. A borkultúra iránt érdeklődőket és a családokat kétóránként buszok hozzák-viszik a tatai fesztivál és a napközbeni boros programok helyszíne között. A fesztiválról bővebb információ a www.tataiutcazene.hu oldalon található.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!