Borásznak készül? Tanuljon a talajról Szepsytől

2012. július 09. 14:38

A mádi borász elárulta a Borkultusznak, hogy mi a jó bor titka: az élő és alkotó ember, valamint a talaj. A lösztalajtól kezdve a márgatalajon, a kristályos kőzetű perliten, a mészkőalapon, a zeolitos tufán, az andezittufán át a vörösagyagig.

2012. július 09. 14:38

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2012. július 09. 23:56
Tokaj szerencséje az ő személyének állandó jelenléte. Mérce, kultúra, művészet. Két hét múlva megyek kóstolni. Nagyon várom!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!