Stallone egy Raffaello freskón

2012. május 12. 15:40

Egy turista észrevette: rendkívüli hasonlatosság figyelhető meg a Vatikáni Múzeumban látható Raffello-freskó egyik alakja és Sylvester Stallone amerikai színész között.

2012. május 12. 15:40

Anthony Zonfrell, az amerikai Harvard egyetem húszéves hallgatója vette észre a Raffello-freskó egyik alakja és Sylvester Stallone közötti hasonlóságot, amikor családjával a Vatikáni Múzeumba látogatott. Interneten már bejárta a világot Stallone fényképe mellette a Raffaello Sanzio (1483-1520) festette férfi profiljával, melyek tényleg egymás ikertestvéreinek tűnnek.

 
A festmény a Vatikáni Múzeum Raffaello festette stanzáiban található, az úgynevezett Stanza della Segnatura egyik oldalsó falán. A festményt Raffello 1511-ben készítette. A „reneszánsz Stallone” a trónuson ülő IX. Gergely pápa mögött áll bíborosi ruhában. Az 1946-ban New Yorkban született amerikai színész nagyszülei a délolasz Bari közeléből vándoroltak az Egyesült Államokba.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!