Jövő ősszel már tényleg jön a Sin City 2

2012. május 21. 09:27

Már be is jelentették a Sin City: A Dame To Kill For címen futó folytatás amerikai premierdátumát. Az erőszakos képregényfilm folytatásában visszatér Jessica Alba és Mickey Rourke is, azt azonban még nem lehet tudni, hogy ki alakítja majd a címbéli, bestiálisan gonosz dámát.

2012. május 21. 09:27

Hét év várakozás után Robert Rodriguez most már tényleg megcsinálja a Sin City második részét. Most azonban az Origo azt írja: már be is jelentették a Sin City: A Dame To Kill For címen futó folytatás amerikai premierdátumát, amely 2013. október 4.-én lesz.

Az erőszakos képregényfilm folytatásában visszatér Jessica Alba és Mickey Rourke is, azt azonban még nem lehet tudni, hogy ki alakítja majd a címbéli dámát, a gonosz Ava Lordot, a szinte kizárólag  meztelenül mutatkozó végzet asszonyát viszont a rajongók szerint csakis Angelina Jolie formálhatja meg.

A Dame To Kill For Frank Miller második Sin City-kötetén alapul, amely magyarul Ölni tudnál érte címmel jelent meg. A forgatókönyvírásba William Monahan (A tégla) is besegít, a filmet ismét közösen rendezi Miller és Rodriguez. A forgatés még idén nyáron elkezdődik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!