Douglas megtért nőcsábász lesz

2012. április 18. 09:40

Négy nyugdíjas barát Las Vegasban legénybúcsúzik: Michael Douglas a Last Vegas című filmben idősödő playboyt alakít, aki egy nála jóval fiatalabb nőt vesz feleségül.

2012. április 18. 09:40

Jack Nicholson nem vállalta, így Michael Douglas lesz a főszereplője a Last Vegas című filmnek. A történet szerint négy nyugdíjas jó barát Las Vegasba érkezik egy legénybúcsúra. A sztori ismerős lehet a férjjelöltet megformáló Douglas számára, akinek karaktere nagy nőcsábász, aki öreg korára adta be a derekát – bár egy nála jóval fiatalabb nőt vesz feleségül.

A főhős egyik barátja aztán újra elővesz egy régi nézeteltérést, még pedig azt, hogy tiniként ugyanabba a csajba voltak szerelmesek. A Las Vegas rendezői székébe Jon Turteltaub, A nemzet aranya alkotója ülhet, a forgatókönyvet Dan Fogelman, az Őrült, dilis, szerelem vígjáték írója jegyzi.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!