Élet egy napban

2011. január 28. 08:30

Egy világ, 24 óra, 6 milliárd nézőpont. Ridley Scott és Kevin Macdonald filmrendezők YouTube-ra feltöltött amatőr videókból készítettek egész estés dokumentumfilmet. A filmet a Sundance fesztiválon fogják levetíteni, de január 28-án este 7-kor a videómegosztón is megnézhetjük.

2011. január 28. 08:30

Kevin Macdonald és Ridley Scott tavaly kitalálták, hogy filmet készítenek a YouTube-ra feltöltött amatőr videókból. A felhasználók felvételeiből összerakott kísérleti mozihoz bárki küldhetett anyagot, melyet 2010. július 24-én vett fel.

 
Végül 80 ezer felvétel és csaknem 5000 órányi anyag érkezett, ebből állt össze a Life in a day. A filmet hivatalosan a kaliforniai Sundance fesztiválon mutatják majd be, a nézők azonban csütörtök éjjel élő internetes közvetítésen követhették nyomon a film bemutatóját, amelyet az alkotókkal készült beszélgetés követett. Aki pedig lemaradt volna: pénteken este 7-kor bepótolhatja!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!