Felmentik Jim Morrisont

2010. november 09. 12:43

Halála után közel negyven évvel kegyelmet kaphat a The Doors énekese. Jim Morrison még '69-ben kapta elő a színpadon, amiért nyolc hónap szabadságvesztésre ítélték.

2010. november 09. 12:43

Charlie Crist, Florida távozó kormányzója utolsó intézkedéseként megkegyelmezne az 1969-ben „túlzott magamutogatás” miatt perbe fogott Jim Morrisonnak. A zenész '69 március 1-én Miami városában adott koncertet. Morrison ekkor állítólag a közönség elé tárta péniszét, majd fellációt mímelt a The Doors gitárosán.

Felvételekkel ugyan nem tudták alátámasztani az esetet, a zenészt mégis nyolc hónapi szabadságvesztésre ítélték. Morrison fellebbezett, nem sokkal később azonban meghalt Párizsban. A kegyelmi döntéshez egy három főből álló testület többségének támogatása szűkséges.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!