Csalással gyanúsítják a Koltai-akadémiát

2010. szeptember 16. 10:51

Nyomozásba kezdett a gyöngyösi rendőrfőkapitányság az Első Magyar Médiaakadémiával kapcsolatban - csalás gyanúja miatt. A Koltai Róbert nevével fémjelzett iskola ellen már tavaly is feljelentést tettek az átvert diákok. A tulajdonosoknak nyoma veszett.

2010. szeptember 16. 10:51

Az Első Magyar Médiaakadémia a szerződésben foglalt három tanfolyam közül csak kettőt tartott. A tanulók befizették az 1,4 millió forintos tandíjat egy gazdasági társaságnak, ezek után lehetetlen volt utolérni a céget - mondta el a Magyar Nemzetnek a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Soltész Bálint. A Médiaakadémia ügyében állítólag már a dabasi rendőrség is nyomoz.

Koltai Róbert azt mondta: nem ért a hivatalos papírokhoz, ő csak a médiaiskola művészeti vezetője volt. A cégbírósági papírokon viszont ügyvezetőként volt megjelölve. „A médiaiskola korrektül működött, a hazugságok akkor kezdődtek, amikor vidéki helyszíneken is toborozni kezdett az akadémia, és a szervezők valótlan információkkal szédítették a szülőket” - véli a színész, aki elmondása szerint már egy éve beadta a lemondásáról szóló iratokat a cégbíróságra, de mivel a Médiaakadémia ügyében az APEH is vizsgálatot indított, még nem kapta meg a hivataltól a válaszlevelet. Koltai nem tudja, hova tűntek az intézmény cégtulajdonosai.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catsy
2010. szeptember 24. 20:23
hm,hm..aki korpa közé....az így jár:(
vendée
2010. szeptember 20. 10:52
Olyan viszonyok között, ahol egy Havas Henrik "tanár úr" (!!!) lehet, én nem csodálkozom semmin!
fiandre
2010. szeptember 16. 16:57
Ehhez értenek... Sosem fogják feladni. Lopnak magánszemélytől, az államtól - szemrebbenés nélkül. Ha van cigány bűnözés akkor bizony van nílusi székely bűnözés is...
röviden
2010. szeptember 16. 11:10
Csak idő kérdése volt. Ha Koltay ügyvezető volt, hát, derekasan megszívta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!