Jarmusch Iggy Popról forgat

2010. augusztus 26. 10:33

Az örökké félmeztelen és koncertjein hatvan felett is mindenkit megszégyenítően arconpörgő énekesről készít dokumentumfilmet Jim Jarmusch. A különc rendezőt maga Iggy kérte fel a projektre.

2010. augusztus 26. 10:33

A New York-i All Tomorrow’s Parties fesztiválon a rendezvény kurátora, Jim Jarmusch a Pitchforknak elmondta: Tilda Swintonnal készülő új filmje mellett az Iggy Pop-dokumentumfilmen fog munkálkodni.

Jim Jarmusch elmondta: „Iggy kért meg rá. Van nálunk egy szabály odahaza: ha Iggy az otthonunk 90 mérföldes körzetében játszik, megyünk. Mindazonáltal bele fog telni pár évbe, mire elkészül a film. Semmi és senki nem sürget” - tette hozzá a rendező, akinek Halott ember illetve Kávé és cigaretta című filmjeiben Iggy Pop is szerepelt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!