Sean Connery adót csalt?

2010. július 17. 17:53

A madridi rendőrség egyik iratából kiderült: ingatlanának eladása után ismét nem fizetett adót a skót színészlegenda. Sean Connery ellen korábban már folyt hasonló mulasztás miatt eljárás, a múlt hónapban közel 1 milliárd forint megfizetésre kötelezte a spanyol adóhatóság.

2010. július 17. 17:53

A leghíresebb James Bond egy marbellai luxusingatlan eladásán keresett milliókat, amely után nem adózott. A napokban Sean Connery egy hasonló, malagai házáról derült ki hasonló. „Még az előző, igen magas összeg rendezésével is tartozik, most nagyjából annak a felét felejtette el befizetni. Connery úr nagyon méltánytalannak tartja az ellen folyó nyomozást, pedig eddig még csak tanúként hallgattuk ki minden esetben” - mondta el egy nyomozó. 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-d(-_-)b-
2010. július 18. 23:23
Gondolom, saját kezűleg intézi az adóbevallását, aztán elnézett egy sort.
gyuszika
2010. július 18. 17:21
Tisztes helyi öregúrrá lesz, akit a hétvégi lóvásáron megkalapoznak. Te még ez sem fogod elérni soha sem. Az egyik legnagyobb színész aki valaha élt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!