Paul Anka magyar borokat kóstolna

2010. június 02. 13:10

Az énekes-dalszerző legenda többek között Michael Jacksonnak, Tom Jonesnak és Frank Sinatrának írt számokat. Az 50 éve pályán lévő Paul Anka ismét nálunk zenél június 3-án a Papp László Sportarénában.

2010. június 02. 13:10

A több, mint 120 lemezt magáénak tudó művész magyar borokat, japán, amerikai, olasz vagy mexikói főételt, görögdinnyét és egyéb gyümölcsöket, valamint zöldségtálat kért olivaolajjal és balzsamecettel - adta hírül a koncertet szervező ShowTime Budapest. Paul Anka minden korosztályhoz szól: nem csak olyan régi slágereivel írta be magát a könnyűzene történetébe, mint a You Are My Destiny, vagy a Diana. A Rock Swings című albumon több, stílusban eredetileg keményebb, szám is megtalálható szvinges felfogásban: hozzányúlt például a Nirvana Smells Like Teen Spirit című számához, vagy a Soundgarden Black Hole Sun-jához is.

Paul Anka dalszerzői karrierje talán még előadói mivoltánál is ismertebb: Frank Sinatra talán leghíresebb dalát, a My Way-t is például ugyanúgy Anka jegyzi, ahogyan a tavaly hazánkban járt énekes, Tom Jones She's A Lady-jét. Nemrégiben pedig az is kiderült, hogy Michael Jackson utolsó slágerét, a This Is It-et is Paul Ankával közösen írta a pop királya. A több, mint 120 lemezt magáénak tudó, 50 éve a pályán lévő zenész életművének terméséből hallhatunk most ismét néhányat 2010 június 3-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!