Dj Krush

2010. június 01. 15:59

Hideaki Ishi, japán hiphop úttörője, a természetközeli ambient és triphop egyik tekintélyes keleti mestere a Petőfi híd mellé látogat. Csütörtökön ingyenes koncerten tombolhatunk a Zöld Pardonban.

2010. június 01. 15:59

DJ Krush egy ideig a jakuzák köreiben igyekezett megfelelni saját elvárásainak, egészen addig, amíg egy levágott ujjat talált irodájának takarítása közben. Mikor kiderült, hogy a darab egykor legjobb barátjához tartozott, karrierjét a zene felé kormányozta, hogy megmaradó ujjaival működtethesse a stúdió berendezéseit. Szerteágazó munkája során a film-, tévé- és reklámzenék mellett 1987-ben hozta létre a Krush Posse-t, ami komoly sikereket ért el Japánban, majd szólókarrierjét építve lemezeinek nagy részét már a tengerentúlon értékesítette.

Egyik legfontosabb munkája talán a 2001-ben megjelent, Zen című album, amelyen a jazzel kevert elektronika, a hiphop, az ötletgazadadagság vagy épp a Zap Mama hoz tempóban és felfogásban változatos, mégis kiegyensúlyozott egységet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!