Újabb magyarellenes atrocitás: Komáromban ledöntötték III. Béla szobrát (videó)

2024. szeptember 05. 08:23

Egy Munkácsy-díjas magyar szobrászművész alkotását döntötték le Komáromban.

2024. szeptember 05. 08:23
null

Nyitókép forrása: A felvidek.ma Facebook-oldala

A Felvidék értesülése szerint eltávolították a Komárom főterén található, III. Béla királyt ábrázoló szobrot.

Értelmetlen pusztítás: Munkácsy-díjas szobrászművész alkotását döntötték le Komáromban. Bartusz György alkotása oly mértékben sérült, hogy valószínűleg soha többé nem kerül vissza a helyére.

– írta a honlap.

A szobor ledöntéséről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Újra van magyar játékos az NBA-ben

Valerio-Bodon előtt eddig egyetlen magyar játékos, Dávid Kornél szerepelt az NBA-ban, aki a Chicago Bulls, a Cleveland Cavaliers, a Toronto Raptors és a Detroit Pistons csapataiban is megfordult.

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2024. szeptember 05. 19:15
Hát, ahogy elnéztem a videót, nem volt nehéz ledönteni. És ezt az elkövetők tudták is. (A jelek szerint nem volt rendesen rögzítve) Lehet, hogy tényleg provokáció.
jandor
2024. szeptember 05. 18:08
A videón nincs semmi.
csapláros
2024. szeptember 05. 15:41
Novicsok-5 2024. szeptember 05. 09:50 • ..."Lefogadom annak idején is, amit már el kellene felejteni, mert nem Orbán urunk, hanem Gyurcsány volt a góré, azidőtájt a magyarverésekről, a nyelvtörvényről is a csúnya, gonosz CIA-bérenc lipcsik tehettek róla, nem Fico urunk (gyógyulj meg)."... A faszomat kéne elfelejtened bazdmeg, bár lehet, hogy te akkor MÉG nem is éltél, sőt ma is csak zombiként vegetálsz, ha nem vagy tisztában a magyar gyilkos csehszlovák államrendet egy-az-egyben átvevő szlováknak a neonáci jellegével, és annak jellemző vonásaival, kezdve a "Mi a szlovák nemzet" indítású Alkotmányukkal, a nácikra hajazó állammítoszaikkal, a hamis, a soviniszták újabb és újabb generációit nevelő hamis történelem és irodalomoktatásukkal, a magyarságot asszimilálásra késztető közigazgatásig és törvényekig (Benes dekrétumok, nyelvtörvények) bezárólag, hozzávéve a mindebben kollaboráló felvidéki magyar janicsárokat is.
2024. szeptember 05. 15:38 Szerkesztve
Mint felvidéki, biztos vagyok benne, mocskos uszítás áll a háttérben!...ugye, a csodás tény hogy Orbán és Fico haverok, sok mindenkinek nem tetszik...!...nem vagyok biztos abban, hogy szlovákok tették!....az elkövetők célja csupán az, a két szomszédos ország marakodjon!!!!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!