Magyar segítséggel szerelik fel a beregszászi kórházat orvosi berendezésekkel

2024. augusztus 14. 10:27

Az egyéb felújítási munkálatok már nagyrészt be is fejeződtek.

2024. augusztus 14. 10:27
null

Nyitóképen: Viktor Mikita a Mandinernek adott online interjú közben. Fotó: Mandiner-archív.

Folytatjuk Kárpátalján az egészségügyi infrastruktúra kiépítését és korszerűsítését, amely a sérült katonák kezelését és rehabilitációját biztosítja – közölte Viktor Mikita, Kárpátalja kormányzója kedden.

Ezt is ajánljuk a témában

A kormányzó Facebook-posztjáról beszámoló kárpátalja.ma oldal azt írja, hogy a projekt egyik része a Linner Bertalan Beregszászi Járási Központi Kórház fekvőbeteg-ellátó A részlegének befejezése.

Mikita szerint a munkálatok 99%-ban elkészültek, a következő lépés a részleg orvosi berendezésekkel való felszerelése lesz.

A beszerzést magyar partnerek segítségével fogják lebonyolítani. A munkálatokat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Nagy építkezés nevű projektjének részeként végezték és finanszírozták, a társfinanszírozást pedig a megyei költségvetésből biztosították.

Mikita kiemelte, mindezt a háború és a pénzhiány ellenére sikerült elérni, hogy a sérült katonákat elláthassák és rehabilitálják. Aláhúzta, hogy a katonák kérdése abszolút prioritást élvez.

 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Grogu
2024. augusztus 14. 16:06
Magyar Pétert nem engedték be egy kórházba, leláncolták a bejáratot, majd kiderült, hogy 38 fok van bent A Péterfy Sándor utcai kórházban akartak forgatni, de egy vaslánc és egy lakat állta útjukat. Állításuk szerint pedig engedélyük is volt a videózáshoz. „Délután 12.30 Budapesti Péterffy Sándor utcai Kórház 38,4 fok és ez rövidesen bőven 40 fok fölött lesz. Útban a sebészeti osztályról a szülészeten át a műtőbe (Semmelweis Ignác hazájában 2024-ben). Ezért nem engedik be a sajtót az épületbe, ezért lakatolták le a kórház főbejáratát fényes nappal. Takács Péter egészségügyi államtitkár tegnap a teljes sajtót elvitte egy propaganda bejárásra az egyetlen olyan intézménybe, ahol klimatizált a helyiségek jó része. Államtitkár úr, várjuk ide is! Hátha önt beengedik” – írta a bejegyzésben a tiszás politikus.
alexandrosz-2
2024. augusztus 14. 13:35
Miközben a cuckoldkonzi zsidó média, benne ez a zsideszes hazug geci és a kakadu is zsidó hasbarával, szánalmas hazudozással altat hetek óta, hogy lehiggassza a "magyar" "nemzeti" qrmány látványos semmittevésén és csicskaságán felindult bázist, azért rögzíteném, hogy a mai napig szabadon ömlik a magyarok pénzén az áram, a gáz, az olaj, az üzemanyag, a gyógyszer, kötszer, feldolgozott élelmiszer a magyargyilkos hoholokhoz. A beregszászi kórházat a magyarok szerelik fel, mert itthon már minden OK. A hohol gyilkosokat a magyarok pénzét pazarolva gyógyitja az amúgy is tündökletes magyar egészségügy, a honvédség magyargyűlölő hohol gyilkosokat képez ki. Sirok folyamatos üzemben, éjjel nappal ontja a gyalogsági lőszert, nyilván nem a kukába. Mindezért cserébe kapunk aljasságot, gyűlöletet és napi tizezernyi magyargyűlölő hohol patkányt. Évek óta. Mert ilyen a zsidó hála. Rohadj meg vétótlan geci orbán, hogy basznád meg sunyi szar zsidócsicskaként a redvás kurva anyádat, kakadustól!
Bitrex®
2024. augusztus 14. 13:18
Ne felejtsék el a cirill betűs táblákat leszerelni, és helyettük magyar nyelvűeket elhelyezni. Az ukránra hamarosan nem lesz már szükség ott.
Massimiliano Prospero dArco
2024. augusztus 14. 13:09
nem úgy volt hogy a vétótlan köpcös nem ad a fckránoknak semmit????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!