Bika végzett egy férfival Székelyföldön

2024. június 21. 08:53

Az állatot a holttest közelében találták meg.

2024. június 21. 08:53
Bull Killed In Toro De La Vega Festival In Tordesillas

A nyitókép csak illusztráció. Fotó: Pablo Blazquez Dominguez/Getty Images

A Székelyhon beszámolója szerint holtan találtak egy férfit Mezőceked közelében, egy legelőn. A Maros Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrség nyomozást indított az ügyben. A mezőzáhi rendőrséget kedden értesítették a tragédiáról. 

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az áldozat egy 55 éves helybéli férfi, akinek a testén több sérülést találtak, melyeket feltehetően egy bika okozott. 

Az állatot a holttest közelében találták meg. A férfi holttestét a Marosvásárhelyi Igazságügyi Orvostani Intézetbe szállították a halál okának pontos megállapítása érdekében. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folytatja a nyomozást.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. június 22. 16:15
2 bika nem fér meg 1 mezőn, ahol tehenek is vannak. Mindig az erősebb, fiatalabb győz.
dorkoka
2024. június 21. 20:40
A bika sem játék.
2024. június 21. 19:39 Szerkesztve
A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folytatja a nyomozást. --- ez igen ! ( g o n d a t l a n b i k a, - az is szép baleset)
kir2vik
2024. június 21. 12:02
" A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folytatja a nyomozást." Nem hiszem, hogy ez érdekli a bikát...Az élet meg ilyen. (Persze tudom, hogy a bika tulajdonosát veszik elő. Mert a mai ember nem bírja elviselni a veszteséget, mindenáron mindenért felelőst keres.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!