Szlovák lap: Orbán beficult minisztere komplett hülyének nézi a szlovákiai magyarokat!

2023. augusztus 12. 11:34

A Paraméter szerint a „külpolitikailag elszigetelt” Orbán-kormánynak jól jönne, ha a magyarok sanyargatásában jeleskedő smer-esek kerülnének hatalomra.

2023. augusztus 12. 11:34

„A magyar külügyminiszter ismét úgy tesz, mintha a szlovákiai magyarok totális amnéziában szenvednének, és elfelejtették volna, ki az  Robert Fico, és mit képvisel. Szijjártó Péter legújabban a népakarattól félő hatalomnak állítja be Ódor Lajos kormányát, mert a tőle független rendőrség lecsapott a maffiaállamot képviselő korábbi szlovák főzsarura” – olvasható a Paraméter portálján. A lap idézi Szijjártót, aki szerint Fico kiérdemli a magyar emberek tiszteletét, mert szerinte a volt kormányfő 

jelentősen hozzájárult a két ország kapcsolatának javításához.

A lap úgy véli, a magyar külügy vezetője csak azért nyilatkozta mindezt, mert a „külpolitikailag elszigetelt” Orbán-kormánynak jól jönne, ha a magyarok sanyargatásában jeleskedő Ficóék kerülnének hatalomra a szeptember végi parlamenti választások után.

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lapostúna
2023. augusztus 13. 08:10
Ha az Orbán kormány elszigetelt akkor a szlovák kormány mi?
csapláros
2023. augusztus 12. 18:49
Zjzj 2023. augusztus 12. 16:27 Büdös az igazság, amit azzal próbálsz meg elkenni, MINTHA nem a magyarokon kívül a szlovákokat is eláruló Bugár, hanem Fico hozta volna létre a MOST-Hidat. Persze Ficonak és minden neonáci szlováknak is jól jött az MKP belharcaiban korábban ellehetetlenült Bugár kitörése egy önálló, a felvidéki magyarság érdekképviseletét kenterbe verő új magyar párt megalapítása, amivel a szlovák-magyar csatározások immár magyar-magyar csatározásokká silányultak, és neki csak egy kávé kellett és kell továbbra is, amíg a felvidéki magyarságnak bevégeztetik, még akkor is, ha a Bugárék teremtette romokon most az "Egybesülés" formáció szerencsétlenkedik. Innentől buktál mint ólajtó a kommunistázással is, mert ezzel nem teszed semmissé, hogy Fico és Orbán között nem ez, hanem a kettejük PRAGMATIZMUSA az, amivel érdemben képviselik a két ország érdekeit, bármennyire is nagy gazember Ficó.
anna bolena
2023. augusztus 12. 17:53
A Paraméter nem szlovák lap, hanem szlovákiai . Magyar nyelven szédíti a szlovákiai magyarokat.
Zjzj
2023. augusztus 12. 16:27
Csaplaros: bar szeretem en is elereszteni magam es tragarsagokhoz folyamodni, mivel a tefajtadbeli kretenekhez az a legmegfelelobb hangnem, az alabbi bejegyzesem viszont egy eleg szembetuno ellentmodasra hivta fel a figyelmet kerulve a mocskolodast.A te verbalis agyfingod meg csak jobban alatamasztja fiico szemetseget, meg ha te ezt nem is fogod fel. Ugyanis, ha igaz, hogy fico mint trojai falovat hozta letre a most/hid formaciot azert hogy szetverje a szk magyarsag egyseget ezaltal meg inkabb tartozkodni kellene ettol a gazFICkOtol a mindenkori magyar kormanynak, nemde?! Mellesleg egy volt fiatal kommunista, valoszinuleg a barsonyos forradalom akadalyozta meg azt hogy nem valt teljesjogu parttagga. Ebben is van hasonlosag kozte es zorban kozt. Ami a koporsomat illeti, meglehet, hogy mar gyartasban van, de emberi mivoltunkbol adodoan valoszinuleg te sem fogod elkerulni a sajatodat, csak ido kerdese;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!