Zelenszkij megszólalt az ukrán offenzíváról: Nincs megállás Oroszországban

2024. augusztus 15. 10:47

Az államfő szerint tovább folytatják az ukránok a hadműveleteket Oroszország területén, mindaddig, ameddig el nem érik a kitűzött céljaikat.

2024. augusztus 15. 10:47

Nyitókép: Ukrainian Presidency / Handout / ANADOLU / Anadolu via AFP

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerda este ismét bejelentkezett online, hogy a kurszki ukrán támadás részleteiről beszéljen. Szerinte jól haladnak a hadműveletek – írja az Ukrajinszka Pravda.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ukrán államfő szerint tovább folytatják az ukránok a hadműveleteket Oroszország területén, mindaddig, ameddig el nem érik a kitűzött céljaikat. 

Az ukrán elnök szerint kiemelten fontos, hogy a határon átnyúló események során a támadó ukrán alakulatok a nemzetközi jogot betartva járjanak el, míg a másik szempont, hogy Ukrajnában teljeskörű támogatást kell élveznie – számol be a Portfolio.

Az ukrán elnök ebben a beszédében kérte arra a szövetségeseit, hogy engedélyezzék számára, hogy nyugati fegyverekkel a frontvonaltól távoli orosz célpontokat célozhasson.

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2024. augusztus 18. 11:21
Egy ijen belgát hova fognak eldugni a belgák? Csak nem a falban megvan neki a helye?
Lajoss
2024. augusztus 16. 09:40
Szopatják a Putlert….Tökéletes…. 😊👏😊👏😊👏😊👏
Csigorin
2024. augusztus 15. 15:54
ez a barom tenyleg nem nyugszik mig atomot nem kap a pofajaba lassan mas valasztas nem marad, az orosz kapitulacio ugyanis NEM ALTERNATIVA
2024. augusztus 15. 15:51 Szerkesztve
A drogos stöpszli naci kobold és ukrán fasiszta pereputtya a halálos ítéletét irta alá...nekem tetszik, pusztuljon minden ukiiiikiiikriiiijniii....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!