Van egy embertípus, amelyik elalél a gyönyörűségtől, ha a „nemzetközi” szót hallja

2024. október 16. 05:44

A „nemzetközi” itt is a nem-választott, számadással senkinek sem tartozó, korrupt apparátus.

2024. október 16. 05:44
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: AFP

„Van egy embertípus amelyik elalél a gyönyörűségtől ha a »nemzetközi« szót hallja. Az ENSZ tetragrammatonjának pedig mágikus erőt tulajdonít. Mivel hosszú éveken át szolgáltam Libanonban összekötőként az ottani kéksapkásokkal és egyéb  ténfergőkkel, én kicsit másképp látom ezt a szervezetet és sok mindent tudnék róla mesélni.

A Wall Street Journal vezércikkéből ítélve, nem állok egyedül ezzel a véleményemmel. A probléma nem a nemzeti kontingensek katonáival van, hanem azzal a velejéig korrupt és részrehajló politikai apparátussal ami gúnyt űz a katonák elhivatottságából.

A »nemzetközi« itt is mint a legtöbb esetben, a nem-választott, a számadással senkinek sem tartozó, a korrupt és a kleptokrata eufemizmusa.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Kinek van iGÁZA?

Adva van tehát két ősi nagykultúra, a zsidóság s a perzsák, amelyek egymás kölcsönös megsemmisítésében látják a „megoldást” nemcsak önmaguk, de az egész emberiség számára.

2024.10.14 12:07

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. október 16. 16:15
Kivételesen egyetértek Cionrobival. Kár hogy ez a véleménye is csak arra szolgál hogy relativizálja az IDF és a zsidó vezetés korruptságát és kegyetlenségét egy népirtás közepette
v4nmeeg1p3psid
2024. október 16. 12:05 Szerkesztve
Arrafelé mindenki tanyasi. „Bocs, öreg, fingom nincs, miről pofázol, de nem is érdekel. A telkemen állsz.”
Dixtroy
2024. október 16. 11:31
És nemzehetköhözihivéhéhéhééé lesz holnapra a világ!
obi-wankenobi
2024. október 16. 11:18
"Biden felszólította Izraelt, hogy ne támadja meg a békefenntartókat " Ha az ember nem ismerné ennek az elő történetét, akkor nem tudná eldönteni, mi folyik. MONDOM! Az usát irányító paraziták a palesztínába élő embereket használják különböző terror cselekmények kivitelezésére. Miért őket? Vannak emberek, akiket ha felkérnek terror cselekmény végrehajtására, akkor hányingerük lenne. Ilyen egy normális Európai ember. Viszont a palesztín ember képes terrot végrehajtani. Ők ebben profik. Ha valakit meglep ez az információ, annak figyelmét elkerülte ez a dokumentum film. Videa/ The war on democrasy feliratos. Az usa azért küldte oda a béke fenntartókat, mert ha Izrael likvidálja a bűnözőket, az usa nem tudja kivel elvégezteti a piszkos munkáit. Majd ezt is nézd meg és megértesz mindent. Videa/ and game feliratos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!