Valami német feminista csinált egy katolikusokat gyalázó pornóshowt opera címen

2024. október 12. 11:49

Gyáva szarok, mert más vallásokról ilyet sose mernének.

2024. október 12. 11:49
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

Az egy dolog, hogy uszít, és ezt megteheti a polkorrektség fellegvárában, mert ott most ez a vallás, mivel a németek erre tértek át a nácizmusból, bár én sok rokonságot látok a kettő között, legalábbis pszichopatológiailag.

Ennél súlyosabb, hogy gyáva szarok, mert más vallásokról ilyet sose mernének. A katolikusokba azért lehet rugdosni, mert gyengék és alig vannak, az egyház pedig a maga szokásos világi hatalmakkal mindig kiegyező politikusi módján épp nagyon progresszív.

Ami ennél is súlyosabb, hogy kinyírták a polgárpukkasztás műfaját azáltal, hogy kommersszé tették, sőt, szinte kötelezővé.

Ne tévesszen meg senkit a folyamatos teltház. Nem, nem a botrány miatt árad oda a közönség, hiszen ez a műfaj ma már a nyárspolgáriság kifejezője. Azért mennek oda, mert látnak szexet élőben, amiről már nem nagyon tudják, hogy micsoda.

Persze az ilyen események nálunk senkit nem érdekelnek, csakis, és olyan szinten, amikor hanyatlónyugatozni kell, minthogy nem nagyon vannak keresztények, főleg a jobboldalon nincsenek, bár ott már pogányok sincsenek, mert a turul se vallási jelkép, nem is totem, csak kultúrharcos szimbólum. Nálunk a politika a vallás. 

(Talán én voltam az egyetlen, aki folyamatos harcban álltam a vallásgyalázást sportszerűen űzőkkel. Mint anno a habsburgistákkal, minthogy a jobboldalt a nemzeti hősök legyalázása se érdekelte. Nem azért, mert labanc, hanem mert semmilyen. Illetve mindig az, amit a pillanat megkövetel. Ezért ez a poszt végső soron teljesen érdektelen. A közélet a gonoszé.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2024. október 12. 14:16
Kötelező videó 1983-ból a helyzet megértéséhez: x.com/daily_romania/status/1843947754000875553
sexykitty-5000109
2024. október 12. 14:02
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­k­­e­­l­­d­­­ ­­a­ ­­­s­­­z­­­e­­x­i­ ­­p­u­­­n­c­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
tapir32
2024. október 12. 14:01
„Magyarország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor, hanem az egész ország ellen” Webert ezért megjegyzéséért el kellene távolítani az EP-ből! Ez egy hungarofób rasszista szemét! Ez nem politikus! Ezzel állt össze Magyar Péter! Gerinctelen hazaáruló!
Ez D-dúr és e-moll
2024. október 12. 13:40
(előz. komm. folyt.) A kereszténység felvételétől napjainkig úgyszólván minden mozgás hatalmi szóra történt; az egyéni kezdemény is csupán a hatalom attribútumaival tud gyökeret fogni, mint ahogy a közösségi összetartásnak is, egyszerű és bonyolult formáiban is egyaránt a szervezet, a vezetés, az alkalmazkodás, vagy akár a dekoratív megjelenés önelégültsége nem csak az előfeltevése, hanem éppenséggel a végső lényege. Tét és ellentét - hagyomány és megújulás - egyképp hatalmi indítékokra vezethető vissza. Van ebben kétségkívül valami védekező vonás: azzal, hogy mindennemű alkotótevékenység nálunk általában hatalomhoz kötött, az egész kultúra mintegy az állam- és nemzetfenntartás szolgálatába szegődik. (…)” (1936) (Az idézet forrása: Prohászka Lajos: A vándor és a bujdosó. Universum K., Szeged, 1990., 146. p.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!