Üzent a Hamász fegyveres szárnya: Folytatjuk az Izrael számára fájdalmas hosszú felőrlő harcot

2024. október 07. 19:48

Az Ezzedin al-Kasszám Brigádok vállalta magára azt a hétfői rakétatámadást, amelyet hétfőn intéztek a Gázai övezetből Izrael déli része ellen.

2024. október 07. 19:48
null

Nyitókép: Nir Keidar / ANADOLU / AFP

Hosszú felőrlő háborút akar folytatni Izrael ellen a Hamász fegyveres szárnya – jelentette ki hétfőn, a zsidó állam elleni véres támadás évfordulóján az Ezzedin al-Kasszám Brigádok szóvivője.

Úgy döntöttünk, folytatjuk a konfrontációt egy hosszú felőrlő, az ellenség számára fájdalmas és költséges harcban

– mondta az al-Dzsazíra pánarab hírtelevízió által sugárzott videofelvételen a szóvivő.

Abu Ubaida kijelentette, hogy egy évvel az elrablásuk után, a Gázai övezetben őrzött izraeli túszok „nagyon rossz” helyzetben vannak.

Tudatjuk (az izraeliekkel), hogy visszakaphatták volna valamennyi élő túszukat egy évvel ezelőtt (...), a fennmaradó túszok lelki és egészségi helyzete nagyon nehéz” – jelentette ki a szóvivő a Hamász által közzétett videóban.

Az Ezzedin al-Kasszám Brigádok vállalta magára azt a hétfői rakétatámadást, amelyet hétfőn intéztek a Gázai övezetből Izrael déli része ellen.

Az izraeli hadsereg közölte, hogy elfogott három, a Gázai övezetből érkező lövedéket, egy negyedik „lakatlan területre” csapódott be.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2024. október 07. 22:02
Takarítsák már el a föld színéről ezeket a kecskebaszó véglényeket!
sexykitty-5000105
2024. október 07. 21:23
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­k­­e­­­l­d­­ ­a­­ ­s­­z­­e­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­c­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
SzkeptiKUSS
2024. október 07. 21:21
Izraelnek egy szerencséje van, a komolyan vehető arab országok vezetése Iránt sem utálja kevésbé. A népre ez nem igaz, de a pénz nem az ő kezükben van. Szóval igyekeznek kimaradni, bármit is mondanak.
id. Horváth József
2024. október 07. 21:19
"a fennmaradó túszok lelki és egészségi helyzete nagyon nehéz” Lehet kiszabadítani túszokat úgy, hogy likvidálom a fogva tartók vezéreit(?) és járulékosan még 40000 civilt? Valamit tudhat Netanjahu, amit mi nem, mert normálisan ez lehetetlen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!