Ukrajna biztos kézzel beazonosította következő ellenségét: Jared Leto

2024. október 14. 12:30

Az ukrán külügyminisztérium máris lépéseket tett az énekessel szemben.

2024. október 14. 12:30
null

Nyitókép: Michael Tran / AFP

Eléggé felkavarta az ukránoknál az állóvizet Jared Leto legutóbbi koncertjén, amelyet Szerbiában adott. Leto először is megkérdezte a közönségtől, hogy hányan vannak oroszok, mert 

„nagyon érzi az orosz energiát”,

de ha még ez nem lenne elég rátett még egy lapáttal azzal, hogy azt mondta: reméli, fog tudni koncertezni Szentpéterváron és Kijevben is, amint véget ér a háború. Több se kellett az ukrán külügyminisztériumnak, azonnal X-et és Facebookot ragadtak, ahol beszóltak az énekesnek. 

ez egy sértés mindazoknak, akik a szabadság védelmében áldozzák fel életüket. Oroszországgal nem képzelhető el megbékélés, amíg „Ukrajna létezésének problémáját” próbálja megoldani”

– írták.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2024. október 14. 15:12
Ukrajna (az meg mi?) véleménye soha nem számított az értelmesebb európai lakosság szemében!
survivor
2024. október 14. 15:05
Oscar és Golden Globe díjas színész...
Felvidéki MAGYAR
2024. október 14. 15:05
Faszagyerek, ha nem ismerem, akkor is! 👍
cebora-2
2024. október 14. 14:10
Talán még a Fegyvernepper című minden valóság alapot nélkülöző filmből maradt valami becsípődésük Jareddal kapcsolatban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!