Trump: „Zelenszkijnek sosem lett volna szabad engednie, hogy kitörjön a háború. Ez egy vesztes háború”

2024. október 17. 19:31

Keményen kiosztotta az ukrán elnököt a republikánus elnökjelölt.

2024. október 17. 19:31
null

Nyitókép: Drew ANGERER / AFP

Donald Trump egy csütörtöki podcast-beszélgetésben említette az orosz-ukrán háborút, amelyben elég erős szavakkal illette Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt is.

Szerintem Zelenszkij az egyik legjobb saleses akit valaha láttam. Ahányszor idejön, mindig adunk neki 100 milliárd dollárt.

– fogalmazott. Úgy folytatta: „kinek van még ennyi pénze? És nem azt mondom, hogy nem akarok neki segíteni, mert nagyon sajnálom a népét. De sosem lett volna szabad engednie, hogy kitörjön a háború. Ez egy vesztes háború” – szögezte le.

(via Washington Post)

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000116
2024. október 17. 21:36
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­k­­­e­l­d­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­e­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
koronaszepe
2024. október 17. 21:35
Az állával öklön ütötte...
Tasi János
2024. október 17. 21:33
Zelenszkíjt azért rakták oda, hogy kitörjön ez a háború!!!!!! Zelenszkíjjel szándékosan mondatták azt, hogy a NATO-ba viszi Ukrajnát és nyugati atomfegyverek állomásoztatását IS lehetővé fogja tenni a 2022 februári Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián. Ezzel AKARATTAL KIKÉNYSZERÍTETTÉK AZ OROSZ TÁMADÁST! Nem hiába erődíttették a keleti városokat és ásattatták a lövészárkokat a John MacCain és Lindsay Graham féle férgek, akik a náci kultuszt IS elterjesztették és a náci zászlóaljakat amerikai fegyverekkel IS ellátták..
monybbsc
2024. október 17. 21:23
Na megszólalt az első számú Putin Asset. (Igen Viktor, ő az első számú, de te is dobogón vagy, nyugi)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!