Zelenszkij nyolc pontja: győzelmi vagy bukási terv? – Mandiner Harctér

2024. október 17. 18:59

Az EU-csúcson bemutatta győzelmi tervét Zelenszkij elnök. De mire lehet ez elég? Oroszország és Észak-Korea kölcsönös védelmi szerződést köt. Kína is csatlakozhat? A Der Spiegel szerint Ukrajna lassan kivérzik a háborúban. Kitart az ellentámadás lendülete az amerikai elnökválasztásig?

2024. október 17. 18:59
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Zelenszkij győzelmi terve egyben egy háború elvesztési terv is
  • Az ukránok a Nyugatra próbálják hárítani a felelősséget
  • Oroszország rá van szorulva Iránra és Észak-Koreára
  • Ez az év nem hozott pozitív dinamikát Ukrajna számára

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2024. október 17. 21:03
hát mit irjon ez a barom? vereségtervet? senki nem meri a pofájába mondani,hogy húzz a picsába,mert olcsóbb támogatni a harcot,mint még húszonötmillió nyomoroncot eltartani
Sztrovacsek
2024. október 17. 20:20
Mindeközben azt írja az újság, hogy "Nyolcból hat EP-frakció vezetője találkozott Zelenszkijjel, köztük a fideszeseké is. Jordan Bardella, a Patrióták Európáért frakció elnöke külön posztolt is X-re a találkozóról. A részben fideszes alapítású képviselő-csoport vezetője megjegyezte: Zelenszkij az országa területi egységéért és a népe szabadságáért küzd." Lefordítom ezt nektek magyarra, popsibuksik. A Patrióták frakció Ukrajnát támogatja.
Csigorin
2024. október 17. 20:05
ebbol a nyugat mar ki akar farolni csak ok ra akarjak kenni a szart zelenszkire, hogy lehessen mutogatni hogy mi segitettunk amig csak kertek, ok faradtak el, dontottek a targyalas mellett zeller meg szemtelenul mint a piaci legy, megtesz mindent hogy visszakenje rajuk a szart, leszarja hanyan halnak meg
sexykitty-5000116
2024. október 17. 20:04
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­k­­e­l­d­ ­­a­­ ­s­­z­­­e­­­x­i­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!