Terrorluxus: milliós táskát villantott a Hamász-vezér felesége

2024. október 22. 11:02

Az érintett modell a becslések szerint 12 millió forintba is kerülhet darabonként.

2024. október 22. 11:02

Nyitókép: X-fotó

Több mint egy évvel a terrortámadások után tett közzé egy felvételt  az Izraeli Védelmi Erők (IDF) a Hamász egyik vezetőjének, Jahja Szinvárnak a feleségéről, aki 

a felvételek tanúsága szerint méregdrága Hermès Birkin táskáját is magával vitte, mikor családjával elrejtőzött a terrorszervezet Izrael elleni akciója során.

Az Abu Zamarról és állítólagos 32 ezer dolláros – közel 12 millió forintot érő – táskájáról készült felvételek nagy visszhangot váltottak ki a közösségi médiában. 

Kis kutatómunkával kideríthető, hogy Birkin-táskákkal általában milliárdosok szoktak pózolni, például a Kardashian-klán vagy Melania Trump. A Jane Birkin színésznőről elnevezett márka exkluzivitását nemcsak az ára mutatja, hanem az is, hogy 

a termékek beszerzése sem egyszerű, komoly várólista van rájuk. 

A használt táskák olykor aukciókon – például a Sotheby’s árverésein is felbukkannak.

Zamar táskájának eredetiségével kapcsolatban a hozzászólások között is felmerült, hogy az hamisítvány: a formája, a füle, a díszítései egyaránt arra utalnak, míg más állítások szerint a nőnek lehetett lehetősége és pénze is hozzájutni ilyesmihez.

A történtekről beszámoló Firstpost is megjegyezte, a Hamász vezetői köztudottan fényűző életet élnek, miközben a gázaiak többsége nyomorog. 

Szinvár vagyonát nettó egymillió és hárommillió dollár közötti összegre becsülték.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Mint ismert, Szinvár egyike volt a tavaly októberi mészárlás kitervelőinek. Az izraeli hadsereg a múlt héten erősítette meg, hogy megölték Rafahban, ahonnan menekülni kényszerült.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. október 22. 13:34
Ha az ukrán náci felesége mellé tesszük, fel sem tűnik...
Orange79
2024. október 22. 13:19
Nem tökmindegy, hogy mivel fogják előkaparni a törmelék alól?
Treeoflife
2024. október 22. 13:15
Csak nem korruptak a terroristák? Hogy mivé változik a világ... ?
DINO54
2024. október 22. 13:01
A fotón két szatyor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!