Talán be lehetne kéretni Julia Grosst a Bem rakpartra, hogy nagyon aggódunk a sajtószabadság németországi helyzete miatt

2024. október 03. 21:47

A Bündnis Sahra Wagenknecht - Vernunft und Gerechtigkeit tömegtüntetéséről a tv-csatornák közül kizárólag az ARD számolt be.

2024. október 03. 21:47
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Nyitókép: Schiffer András Facebook-oldala

„A német egység napján Berlinben tartott béke-demonstráción Sahra Wagenknecht feltette a kérdést: »Wenn Putin ein Verbrecher ist, was ist mit den ganzen US-Politikern, die die vielen Kriege in den letzten Jahren verantwortet haben?« (Magyarul:  »ha Putyin bűnöző, akkor mi a helyzet az összes amerikai politikussal, aki az elmúlt évek háborúiért felelős?« – szerk.)

A  Bündnis Sahra Wagenknecht - Vernunft und Gerechtigkeit tömegtüntetéséről a tv-csatornák közül kizárólag az ARD számolt be.

Talán be lehetne kéretni ezt a Julia Grosst a Bem rakpartra, hogy nagyon aggódunk a sajtószabadság németországi helyzete miatt.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
julius68-2
2024. október 04. 01:07 Szerkesztve
julius68-2--lipsiboy 2024. október 04. 01:04 A német egység napján érthető, hogy ki van a soros picsa, jön fel az AFD, mert az is Orbán miatt van. Valószínűleg nem hallotta, hogy "Scholz tárgyalna Putyinnal" Meg azt sem, hogy Berlinben nagy tömeg ünnepelte, Izrael, Irán általi megtámadását és azt skandálták, halál a zsidókra, valószínűleg egyetért, mert szóra sem érdemes, még jó, hogy nem nácizott minket. Éppen elég szar van otthon, de nekünk azért itt osztja az észt, mint Pressman.
herden100
2024. október 04. 00:23
🤭🤔
sexykitty-5000103
2024. október 03. 23:01
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­k­­­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­u­­­n­­c­­­i­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
lipsiboy
2024. október 03. 22:59
Andris bekaphatod mocskos fidess trollgeci
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!