„Orbán Viktor elszigeteli Olaszországot” – őrjöngenek a magyarellenesek a miniszterelnök sikere után

2024. október 07. 11:20

Az ártatlan járókelőkre brutális kegyetlenséggel támadó Ilaria Salist kiszabadító Elly Schlein szerint Matteo Salvini nagyon rossz szövetségesekkel veszi körül magát, például Orbán Viktorral és Geert Wildersszel.

2024. október 07. 11:20
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Láthatóan nehezen viseli Soros György egyik kedvenc európai politikusa, a szélsőségesen magyarellenes Elly Schlein, hogy Orbán Viktor olaszországi szavaitól hangos a nemzetközi sajtó.

A Demokrata Párt vezetője az Il Foglio tudósítása alapján kritizálta a Mandinernek interjút adó Matteo Salvinit, mert szerinte nagyon rossz szövetségesekkel veszi körül magát.

Orbán Viktor elszigeteli Olaszországot, Geert Wilders pedig még semmit nem adott nekünk. Nem lep meg, hogy hősként állítják be őket, de valójában nem szolgálják Olaszország érdekeit

– háborgott a baloldali politikus.

Ő volt az, akinek ötlete nyomán az ártatlan járókelőket brutális kegyetlenséggel megtámadó Ilaris Salist EP-képviselőnek jelölte a Demokrata Párt, majd győzelme után szabadon távozhatott a magyar börtönből.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2024. október 07. 13:25
A hülyéktől? Mondjanak ezért köszönetet!
auditorium
2024. október 07. 12:54
A svájci nő a maga 3-4 állampolgárságával üstökösként robbant be az ol. pol.kai életbe. Pd-titkárnak az 5csillagosok segitségével választották meg. Csupán két nappal az eredményhirdetés előtt iratkozott be ebbe a pártba. KÉRDÉS: történhet-e Mo-n pl., h. egyből megválasztanak valakit egy párt titkárának, aki az utolsó percben csatlakozik hozzájuk ? A régi vezető igy hoppon maradt... Fő témája: az egészségügyi szolgáltatás és oktatás mindenkinek INGYEN, polgári alapbér, órabér minimum 12 euró, állampolgárság azonnal az ott születetteknek. Elfelejtette, h. Svájcban sokkal nehezebb idegennek lenni, főleg ha nincs nagy bankbetétje az illetőnek... és Ol-o. nem Svájc, ahol szivesen befogadják a világ gazdagait.
elfújta az ellenszél
2024. október 07. 12:52
Ha az afrikai csónakázóktól szigeteli el Olaszországot, azt a legjobbkor teszi
2024. október 07. 12:49 Szerkesztve
Elly Schlein - a slejmről a köhögéskor keletkező váladék elnevezése jut az eszembe....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!